Bicara Bumbung
• Cerita Kedai Kopi •
Khamis, Disember 31, 2009 | 5:21 PG | 4 comments
salam & hello





syok layan kopi. agaga. gambar hiasan semata. :P

maksud tersirat ; kopi nie sedap tau. :P minumlah tangan kanan untuk lebih syok. :D

nie post untuk 2010 boleh ? hee. esok malas kot nak update. lagipon post nie kaitan dgn 2010 gak
nak tau topik apa yang hangat ? toing ! stay tuned k !
usna nak post pasal • Cerita Kedai Kopi • sendiri. :) :) setiap yang wujud mesti ada sejarah & cerita sebaliknya. :):)



Apa ada dengan • Cerita Kedai Kopi • ?

• Cerita Kedai Kopi • ialah sbuah site yang mana temanya ialah secawan kopi yang hangat lagi berkrim. hoho. kopi di sini simbol bagi kepelbagaian. yup, macam kopi lah. ada kopi susu, kopi O, kopi ais, kopi hangat, kopiko, kopi bergula dan ada jugak copy. heh. yess, entrientri kat sini pun macam kopi jugak. ada tips, tuto, nasihat, cerita dongeng, dokumentari, topik hangat, artikel, && dunia usna sendiri. :) bak kata astro, macammacam ada. ulam ?salad lah ! bak makanan melayu, rojakk.

Siapa yang terlibat dengan • Cerita Kedai Kopi • ?

woho. mestilah waiteress nya sendiri. dikenali sebagai cheHusna. berumur 52 tahun dan mempunyai lebih kurang... mengira japp 26 orang cucu. panggg di situ ! bak kata misslolly. haha. selain tuu, sokongan daripada family pun ada jugak. :) cehh macam besar jea ehh. ;p takpela asalkan dea bahagia. umie usna pun banyak bagi idea & pandangan untuk • Cerita Kedai Kopi • nie. hoho. manja ke ? ekeke. tak kesah pun. ;P kalau baba pulak, siap cakap cenggini kat adek , ''Uma tanak wat blog cam aten ?'' haha.

Macamana dapat nama • Cerita Kedai Kopi • ?

haa, tau tak lagu Cerita Kedai Kopi ? tak silap Salleh yang nyanyi. Saleh mat saleh tang mana usna tak kenal k. tapi kadangkadang usna terikut nyanyi lagu tu kat rumah. kalau boleh biar 1 taman perumahan dengar. hihik. kejam2. sampai umie & adek pun boleh ikut nyanyi sekali tau. ekeke. besar betul pengaruh. :P nak aje jiran hempuk kepala kiteorang dengan periuk.  btw; credits to kak dyla sebab kenalkan kami. hee. dulu blog dea guna lagu tuu. santai & seronok jea dengar lagu tuu. :)

Bila • Cerita Kedai Kopi • dilahirkan dibina ?

kalau ikut kalendar 2009, • Cerita Kedai Kopi • dengan rasmi dibuka untuk kunjungan tanggal pada 11April2009. yup, baru jee. heh. :) tapi act usna kenal dunia bloggie nie dari akhir 2008. tapi time tuu memang zero-zero (0-0)  plus blurr jea ngan blog nie. haih.bayangkan je nak templates pun tak tido malam nak pasang. tak reti tau. huahua. && pastu bila tengok blog orang ada gamba jee, mual laa. "Umie, tengok nie ! cepatt cepat. !" wohooho. mulut da bentuk cawan kopi da.. ;Pokayy okayy. mengaku memang TERsangat kuno. korang boleh gelak skarang. T___T

Kenapa nama • Cerita Kedai Kopi • ?

kalau dulu blog nie nama dea orbit dunia нʋƨиα. heh. ntah sape la nak menonong baca pasal usna nie haii. agaga. kalau cite Doll yang ending 'Happy Ever After' tuu kucing pun taknak terlepas keh. heh. ;P
nama • Cerita Kedai Kopi • pun dapat tak sengaja. tibatiba je menjelma. alangalang tajuk, usna ubah tema skali. hihik. umie usna pun ada bagi idea sikitsikit. :) thanks so much umie. u r wonderful & sporting mother in the world. hehe ! tapi • Cerita Kedai Kopi • dipilih atas sebab gaya bahasa yang santai && macam sinonim jea dengan kita. heii, semua orang minum kopi tahu ? yup yup, macam pergi kedai kopi, cerita macammacam sampai tak ingat nak balik rumah sambil hirup secawan kopi hangat lagi berkrim. kalau takde kopi, maunya orang nak datang. && usna nak orang rasa kan kelainan dari yang lain kalau datang sini. :) :) usna tak paksa orang untuk menyukai kopi. tapi cukup saje tak menghalang orang nak minum kopi. ;) :) heh.

lima ratus tigapuluh lapan terimakasih usna lambungkan kepada sokongan dari semua coffeemate™, silent penggemar kopi & warga yang terlibat. hoho. terimakaih semua. ;)
kalau ada apapapa feedback, emel jea di > izumi_donut@yahoo.com / hunanemo@gmail.com
double sorry usna jarang ym. hee. :)

korangkorang, perlu tak link tukar ? korang rasa susah tak nak hafal link nurulfatinhusna.blogspot.com ? haiyoooo. jawab cepatt jawab cepatt. ;P

Label: ,



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha